Kurser

Promenadcoachning
En kurs för dig med hund som behöver hjälp att få promenaderna och hundmöten att fungera men även du som vill ha sällskap och träna att gå i grupp.
Start: 27 augusti totalt 4 tillfällen. 
Pris: 2000:-

Aktivitetskurs Spår och sök
-För dig som vill pröva på att spår och sök med din hund; här lär du dig grunderna
Start: Anmäl intresse

Valpkurs
-En mycket uppskattad valpkurs, för dig som vill skapa en trygg relation och balans med din hund. Fokus ligger på ledarskap, passivitet och hundspråk/valplek.
Start: 25 augusti totalt 4 tillfällen. 
Pris: 2000:-

Fortsättning Valpkurs/unghund
-Vi bygger vidare på det vi lärde oss i valpkursen. Fokus ligger fortfarande på ledarskap, passivitet och hundspråk men nu lägger vi till promenader, hundmöten och de utmaningar man möts av med en unghund.
Start:  Anmäl intresse

Skogsagility
-En kurs där vi vistas i skogen och använder ”naturliga” hinder. En kul kurs där hunden tränar sin balans och kroppskontroll, samt lär sig samarbeta med sin förare.
Start: Anmäl intresse

Klickerkurs
En kurs för dig som vill bli bättre på att träna med positiv förstärkning, och belöna önskat beteende. Detta är en helgkurs där du lär dig att lära. Du kan använda denna belöningsform inom de flesta grenar. Ett perfekt verktyg för att tajma in och förstärka ett beteende i rätt sekund. Kul kurs!
Start: Anmäl intresse

Barn med hund kurs
En rolig kurs där ert barn kan komma och gå en egen kurs med sin hund. Vi prövar på olika aktiviteter blandat med lite skogspromenad och fika.
Start: Anmäl intresse

Privatträning - För dig med specifika önskemål eller problem.


Anmäl ert kurs-intresse via mailformuläret i sidfoten.
Kom ihåg att skriva vilken kurs ni är intresserade av.

Välkomna!